21 Temmuz 2013 Pazar

İzmir İş Güvenliği Uzmanı

Bayan Mondavi küçültmeyi hazır olsaydı, o yavaşlatmak için hazır olduğu anlamına gelmez. O öngördüğü gibi O, sadece ana yatak odası kapalı güneş enerjisiyle ısıtılan, tuzlu su sonsuzluk havuzunda 50 dakikalık egzersiz her gün başlar. Halen düzenli olarak onu Cabrio yaklaşık 35 dakika uzaklıkta Şarapçılık onun ofisine gider.
Iki yatak odası ve 2 ile? hamam, modern, tek seviyeli ev basit tutulmuştur. Zemin tarafsız bir traverten olduğunu.Duvarlar ve tavanlar Backen Beyaz (o bir "sıcak beyaz" olarak tanımladığı Sayın Backen kullanıcısının kişisel formülü) vardır. Giriş holü, oturma odasında büyütmek için kayboldu.
Bay Backen mümkün olduğu kadar çok duvar yok. Evin batı tarafında, vadinin görünümü bakan, o terasa cam kapı duvarları ekledi. Evin doğu tarafında, cam kapı bahçeye açılan.
Iç ve dışında arasında bir bağlantı oluşturmak için, peyzaj tasarımcısı Claudia Schmidt ve Bay Backen yükseltilmiş bir terasta bir oturma alanı ve yemek alanı içeren yemek odası kapalı "Zen bahçesi", yarattı. Çin pistache ağaç gölge güneş ve Bayan Schmidt bölgede küçük bir çeşme ekledi. Şimdi Bayan Mondavi en bir favori nokta ve o çok onu zaman harcıyor mutfak, kolayca erişilebilir.
İzmir İş Güvenliği Uzmanı Bayan Mondavi kesme gül seçti. Iç olduğu gibi, Bayan Schmidt boyunca mor ve mavi gri, yeşil, beyaz, tonları ile "ince ve sakinleştirici" olarak bahçe paleti açıklar.
Bayan Mondavi çakıl ve zeytin ağaçları ile giriş çevreleyen çim yerini aldı. Yerel bir sanatçı tarafından yapılan 90 taş mantar, uzun boylu sekiz ila 12 inç vardır alan. Onun 90. doğum günü için kocasına verdi. "Ne her şeye sahiptir bir adam vermek için gidiyorsun?" diye soruyor.
Iç mekanlar için, Bayan Mondavi Thomas Bartlett, 40 yılı aşkın için onu bilinen ve daha önceki ev tavsiye ettiğini Napa bir tasarımcı getirdi. Onlar Bayan Mondavi ağır, krem ​​renkli pamuk 18 yıl önce yapmış olduğu oturma odası kanepe de dahil olmak üzere, bu evden çok mobilya kullanılır. "O hemen hemen her şey vardı ve ben itme ve her şeyi doğru hissedene kadar çekerek gün sayısı geçirdim," Bay Bartlett diyor.
Iç mekanlar için, Bayan İzmir İş Güvenliği  40 yılı aşkın için onu bilinen ve daha önceki ev tavsiye ettiğini Napa bir tasarımcı getirdi. Onlar Bayan Mondavi ağır, krem ​​renkli pamuk 18 yıl önce yapmış olduğu oturma odası kanepe de dahil olmak üzere, bu evden çok mobilya kullanılır. "O hemen hemen her şey vardı ve ben itme ve her şeyi doğru hissedene kadar çekerek gün sayısı geçirdim," Bay Bartlett diyor.
Kumaş ev nötr bir renk paleti yineleyen, Bayan Mondavi dolap da sessiz renkler doğru yönelir. "Ben baskılar artık iyi görünmüyor. Ben siyah, kahverengi, lacivert giymek. Renk yaş sen."
Evin içinde, nötr arka plan Picasso, Giacometti, Diebenkorn, Frankenthaler, Tamayo, Oliveira ve Bayan Mondavi arkadaşı Wayne Thiebaud tarafından çalışmaları için bir galeri olarak hizmet vermektedir. Petrol Kudüs'ten lambaları, Myanmar tembul-somun kutuları ve Afrika'dan maskeleri vardır. Rus simgeleri, Roma cam ve Laos ve Fas'tan antika vardır.
Ev kalbi Bayan Mondavi o çorba yemek duymak böylece boya seviyor mutfak vardır. O fırçalar, onun suluboya ve suluboya kağıt büyük bir ped ile mermer karşı duruyor. O yağlar yapmak için kullanılan, ancak yağlı boya ile gitmek tüm accouterments etrafında taşıma yorgun büyüdü. Köpeğini, Luce, daha büyük bir köpek ile çalışma bir talihsiz sonra yalnızca bir gözü var Frise bir Bichon, sayaç sonunda bir çiçek şeklinde yatakta uyur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder