21 Temmuz 2013 Pazar

Antalya İş Güvenliği Uzmanlığı

Napa Grande Dame
Bu 2009 ve Bayan Antalya İş Güvenliği Uzmanlığı kocası, ünlü şarap tüccarı Robert Mondavi, bir yıl önce ölmüştü. En iyi şekilde oturma odasında yüzme havuzu için bilinen 11.500 metrekarelik evde, bir katlı Napa Valley emlak yaşayan 25 yıl sonra, o küçültmeyi hazırdı.
Ruin onun gerçek-emlakçı onu gösterdi ilk evdi. Bayan Mondavi sızan ve görüşlerini bloke duvarları bir çatı ile, koyu olarak 3.000 metrekarelik, dört odalı, beş banyo ev hatırlıyor. O "dehşeti" olarak tanımladığı 25 diğer listeleri, baktı önceydi, o Ruin için ikinci kez dönmeye karar verdi. Onun üçüncü ziyaret, onun evin görüş ve Napa Vadisi'ne bakan bir yamaçta dar, dolambaçlı yoldan oturup 9 dönüm sormak arkadaşı ve mimar Howard Backen beraberinde getirdi.
"Dedi ki 'Al bunu, ben yapacağım, böyle bir görünüm elde asla,'" diye hatırlıyor. Ve bu yüzden müşteri Robert Redford, Jeffrey Katzenberg, Steve Jobs ve çok sayıda Napa şarap dahil ettik Sayın Backen, evin tasarım istiyorsunuz şartıyla, aldı.
"Margrit 'Bu güzel yapabilir miyim?' Dedi ve ben 'Sen güzel bir şey yapabilirsiniz Antalya İş Güvenliği "' dedi ve o gayrimenkul bayan döndü ve dedi ki, 'o güzel yapabilir çünkü ben alacağım.' Ben 'değil,' orada bir vardı, ama beni kesti. Ben cümle bitiremedi ve sonra işlendiği, "diyor.
Bay Backen şimdi onun üzerinde durmak "ama" olabilir: Windows yanlış. Alanı çok kadar kırılmış. Ev ve görünümü veya açık alan arasında bir bağlantı yoktu. Bayan Mondavi onu yatak bir havuz kapalı istedim, ama o yerden bu 15 metre bina anlamına geliyordu.
1966 yılında kurulan ve ikonik bir marka haline döndü Şarapçılık bir turist rehberi olarak çalışırken Başlangıçta İsviçre, Bayan Mondavi 1967 yılında onun gelecekteki kocası bir araya geldi. O böyle Napa Ella Fitzgerald ve Harry Belafonte gibi sanatçılar getirdi şarap yaz müzik festivali, gibi programlar başlayan, halkla ilişkiler müdürü haline geldi.
Bay ve Bayan Mondavi 28 yıldır evli ve olan wineryâ ötesinde € "hangi 2004A elde Constellation Markalar €" vardı tanınmış hayırsever, Robert ve için Margrit Mondavi Merkezi kurmak Davis Kaliforniya Üniversitesi için 35 milyon dolar bağış Sahne Sanatları ve Şarap ve Gıda Bilim Robert Mondavi Enstitüsü. Onların Wappo Tepesi eve bir araya getiren bir yer olarak bilinen bir kim kimdir şarap, gıda ve sanat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder