21 Temmuz 2013 Pazar

İzmir de İş Güvenliği

Teksas kürtaj kısıtlamalar süpürme Perry işaretleri
İzmirde İş Güvenliği  Perşembe günü süpürme yeni kürtaj kısıtlamalar imzalanan olabilir çekim işlemi, devlet Capitol bazen kısık protestoların hafta sonra Cumhuriyet destekli ölçmek için son adım sağlamak devletin kliniklerinin çoğu.
Valinin protestocuların ilahiler ile, mevzuat imzalanan Destekleyenler Allah'ın irade ve dua alacak "Utanç! Utanç! Utanç!" koridorda yankılanan. Rakipler hiçbir mahkeme zorlukları hemen yöneltildi rağmen, yasa karşı mücadele andı içtiler.
"Bugün, Teksas yaşam kültürü üzerine inşa edildiği temel bir çimento daha da kutlamak," Perry GOP milletvekilleri ve kürtaj karşıtı İş Güvenliği İzmir gülen dolu bir oditoryum söyledi. "Bu doğmamış bireylere ses vermek bizim sorumluluk ve görevimizdir."
Yasa cerrahi merkezlerine kürtaj kısıtlar ve ayrıcalıkları kabul hastane için kürtaj kliniklerinde çalışan doktorlar gerektirir.Teksas 42 kürtaj kliniklerinin sadece beş - ülkenin en büyük ikinci devlet - şu anda bu yeni gereksinimlerini karşılamak. Klinikler kanun Ekim ayında yürürlüğe girecek sonra ya kendi tesisleri yükseltme veya kapatma, bir yıl olacaktır.
Yasa ayrıca fetusun gelişimi bu noktada ağrı hissedebilirsiniz tartışmalı kavramı dayalı, gebeliğin 20. haftasından sonra kürtaj yasakları ve kürtaja neden olan ilaçların alınabilir zaman belirler.
Destekleyenler Yeni yasa kadınlar için yüksek kalitede sağlık hizmeti sağlayacaktır iddia, ancak rakipler federal yargıçlar tarafından bloke edilmiştir kürtaj zor diğer eyaletlerde obtain.Similar önlemlere yapmak için tasarlanmıştır aşırı düzenleme olarak görmek, ve Texas karşıtları 'dedi benzer bir seyir takip edeceğiz. Cecile Richards, Aile Planlaması Eylem Fonu Başkanı, yaptığı açıklamada, "Teksas kazançlar buhar sağlık kadınların erişim için büyük mücadele, ise bu yasa üzerinde kavga, mahkemelere hareket edecek".
Eylem fon, Ağustos ayı sonuna kadar Bryan, Huntsville ve Lufkin kendi klinikleri yakın olacağını Perşembe günü daha sonra ilan Planlı Ebeveynlik siyasi kolu vardır. Grubun kadın sağlığı programları değil, yeni yasa için devlet bütçe kesintileri yıl gösterdi. Sadece Bryan tesis kürtaj sunmaktadır. "Son yıllarda, Teksas politikacılar alamayan toplumlarda üreme sağlığı bakım sağlayıcıları için giderek daha düşmanca bir ortam yarattık," Melaney A. Linton, Planlı Ebeveynlik Gulf Coast başkanı ve CEO'su.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder