19 Temmuz 2013 Cuma

İş Güvenliği Kursu

Bu bulgu arazi alanının% 54 sağlam (unlogged) orman muhafaza komşu Brunei, ile güçlü bir tezat. Brunei büyük ölçüde sınırlarından endüstriyel günlüğü dışında olmasıdır.
â € œThere dünya çapında tropikal orman ekosistemleri bir kriz ve bizim iş Malezya Borneo üzerindeki krizin ölçüde belgeler, â €? Jane Bryan, araştırma ekibinin lideri söyledi.
â € œOnly çok yoğun giriş veya ahşap veya palmiye yağı için temizlenmiş çünkü sağlam orman küçük alanlarda, Malezya Borneo kalır production.A €?
büyük yaşlı ağaçlar, mağaza karbon ve çeşitli ekosistem destek, daha önce bulunan çok sayıda palmiye yağı veya ahşap tarlaları ile değiştirilir, ya da tarafından oyulmuştur ediliyor İş Güvenliği Kursu
Sadece 8 ve% Sabah ve Sarawak, arazi alanının% 3, belirlenen korunan alanlarda sağlam ormanlarla kaplıydı. Çok az orman ekosistemleri Sabah veya Sarawak sağlam kalır.
â önceki izleme raporları ile € œThe sorun, Malezya Borneo orman bozulması çoğu cevapsız ve başka tropik boyunca var uydu haritalama yöntemleri dayalı edilmiş olmasıdır, İş Güvenliği Kursu İzmir sisteminin gelişimine öncülük Greg Asner, dedi.
â € œIâ € ™ m alan hala geleneksel uydu imagery.â orman gibi görünebilir rağmen, orman bozulması bir sonrasında bırakır ağır günlüğü söz €?
İş Güvenliği Kursu Antalya sistemi, biz ormanın iç gölgelik oturum etkilerini görebilirsiniz. Sistem bu case.â € son derece yaygın bozulma ortaya?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder