19 Temmuz 2013 Cuma

İş Güvenliği Eğitimi

Beş ay içinde Yakalanan 4 Dişiler de dahil olmak üzere 23 Dilenciler
İş Güvenliği Eğitimi Birleşik Arap Emirlikleri - Çarşamba, Temmuz 17, 2013 [ME NewsWire]
Sermaye Emniyet Müdürlüğü, 19 erkek, 4 kadın ve küçük bir de dahil olmak üzere bu yılın ilk beş ayında, tutuklandı 23 dilenci olmak üzere toplam tarafından yayınlanan istatistiklere göre. Aynı dönemde bildirimlerin toplam sayısı 23 rapor olarak gerçekleşti.
Sermaye Emniyet Müdürlüğü de yaş gruplarında dilenciler sınıflandırılmıştır: 0-17 yaş grubu, bir dilenci de, 18-35 yaş grubu, 17 dilenciler içinde ve 36-53 yaş grubu, beş dilenciler de.
Tuğgeneral Maktoum Ali Al Sharifi, Abu Dabi Polis de Sermaye Emniyet Müdürlüğü Müdürü Müdürlüğü dilenciler yüz ve kötülüklerden toplumu korumak için önlem kampanyaları yoğunlaştırmıştır belirtti. â € œThereâ € Bu Ramazan Ayı süresince hem vatandaşları ve sakinlerinin sempatisini kazanmak için deneyin dilenciler, için, toplumda İş Güvenliği Eğitimi İzmir. Ayrıca, o Müdürlüğü Ramazan ayı boyunca, bu amaçla kurulmuş görev güçleri ile dilencilik mücadele sıkıca çabasındadır vurguladı ve bu belası ele Abu Dabi şehir genelinde darbe kampanyaları yoğunlaştırmak ve üzerinden sadaka isteyen gelen dilenciler engeller dilencilik.
Al Sharifi bu olgu ile mücadele ve ortadan kaldırmak için uygulanan çabaları ile işbirliği toplumun tüm kesimlerinin çağırdı. Bu doğrultusunda Antalya İş Güvenliği Eğitimi Polis Operasyonları Genel Müdürlüğü tarafından İçişleri Başbakan Yardımcısı ve Bakanı Dairesi Genel Sekreterliğinde Güvenlik Medya Bölümü tarafından başlatılan ve uygulamaya ™ girişimi.
Abu Dabi Polis â € Oedo vatandaşlar ve residentsâ € ™ şefkat kazanmak için hileli yollara başvurmak dilenciler ile sempati önlemek için, "onlara sempati kullanmak izin başlıklı bir girişim aracılığıyla, topluluk üyeleri üzerinde aramıştı ve peopleâ yararlanmak € Bu Ramazan Ayı süresince hayırsever iş için ™ s eğilimi.
Al Sharifi bireyler dilencilik mücadele için polis ile işbirliği ve bu konuda uygulanan çabalarını artırmak için ihtiyaç altını çizdi. Kendi adına, Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşları ve sakinleri patlatır BAE toplum için önemli bir negatif sorun olarak dilencilik kabul peopleâ € bu ™ s sempati ve kutsal month.ead bozulması insani ruhu case.â €?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder