19 Temmuz 2013 Cuma

İş Güvenliği Uzmanlığı

Yeni bir uydu görüntüleme sistemi Malezya Borneo tropikal ormanların% 80'den fazla yoğun giriş yaparak etkiledi olduğunu belirlemiştir.
Sabah ve Sarawak Malezya devletler orman kaybı ve ahşap ve palmiye yağı sanayi nedeniyle bozulması küresel noktaları, ancak değişim oranları ve desenleri geleneksel alan veya uydu yaklaşımlarla kötü ölçülen kalmıştır.
Şimdi, PLOS ONE yayınlanan bir çalışmada, uluslararası bir araştırma ekibi bu bölgede günlük tam ölçüde belgelemiştir.
Ekibi yoğun giriş ormanın geniş ve daha önce İş Güvenliği Uzmanlığı ölçüde ortaya çıkarmak için uydu görüntüleri analiz. Bu yüksek çözünürlüklü uydu görüntüleri Borneo adasında Brunei ve Sabah ve Sarawak Malezya devletleri giriş yollar ortaya çıkardı.
Bu amaçla geliştirilen İş Güvenliği Analiz Sistemi Lite) denilen bir araç kullanarak, takım ormansızlaşma ve orman bozulması son derece ayrıntılı haritalar içine görünüşte yoğun tropik orman örtüsünün uydu görüntüleri dönüştürmek için başardı.
Malezya Borneo üzerinde 1990 ile 2009 toplanan uydu görüntülerinin analizi bu bölgenin ormanları boyunca inşa yolların yaklaşık 364.000 km gösterdi.
Araştırmacılar Sabah ve Sarawak yüzölçümünün yaklaşık  İş Güvenliği Uzmanlığı Antalya % 80 daha önce belgelenmemiş, yüksek etkili günlük veya takas işlemleri etkilendi bulundu.
Bu bulgu arazi alanının% 54 sağlam (unlogged) orman muhafaza komşu Brunei, ile güçlü bir tezat. Brunei büyük ölçüde sınırlarından endüstriyel günlüğü dışında olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder