17 Temmuz 2013 Çarşamba

İzmir İş Güvenlik Kursu

Talep bir istekli ile bir muhalefet içindir
Mitek Spor Hekimliği, ortopedi spor hekimliği ve İş Güvenliği İzmir Şirketler bir parçası lider, Chicago'da Spor Hekimliği Yıllık Toplantısı için 2013 Amerikan Ortopedik Derneği Healix Advance Düğümsüz Çapa tanıttı. Bu yeni dikiş çapa rotator manşet tamiri için en uygun düğümsüz tespit sağlamak için tasarlanmıştır.
Healix Advance Düğümsüz Çapa sabitleme üst düzeye çıkarmak ve süngerimsi ve kortikal hem kemik gücü-dışarı çekmek için çift iplik teknolojisine sahip ve kemiğe hızlı ekleme sağlayan bir multi-thread tasarım. Buna ek olarak, cihaz, artroskopik düğüm bağlama ihtiyacını ortadan kaldırır.
"İzmir İş Güvenlik Sertifikası Düğümsüz Çapa, güvenilir ve tekrarlanabilir rotator manşet tamiri çözümü sunar," Thomas Knapp, MD, Santa Monica Ortopedik Grubu ile bir ortopedi cerrahı söyledi. "Yapılan onarım türü gözyaşı, hasta anatomisi, kemik ve tendon kalitesi ve cerrah tercihleri ​​ve onarım stratejileri boyutu dahil olmak üzere birçok faktöre bağlıdır. Benim durumumda,İş Güvenlik Uzmanlığı Düğümsüz tutturur geniş ele kadar çok yönlü değişkenleri bir cerrah karşılaşma ve tutarlı ve güvenilir bir onarım sağlayabilir. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder