16 Temmuz 2013 Salı

İş Güvenlik Eğitimi İzmir

Ellili bir başka ikonik gelin Grace Kelly, prens onu bir araya geldi ve onu çok tanıtım ortasında evli oyuncu oldu. Grace Kelly ve Monako Prensi Rainer ihtişam ve durum dolu bir törenle 1956 yılında evlendi.Bridea İş Güvenlik Eğitimi İzmir lbise antik dantel ve inci ile ipek tafta yirmi beş metre yapılmış ve altı hafta için çalıştı otuz altı terziler çabaları aldı. Richmond gelinlik çarpıcı seçim seçtiğiniz çaba bu miktarda almak olmasa da, sonuç gibi güzel olacak.
Sixties
Altmışlı yılların moda şu anda yenilik ve yaratıcılık, ve gelinlikler seçimi için biliniyordu yansıtmıştır. Frank Sinatra 1961 yılında güzel ve düzgün vücutlu aktris Ava Gardner evli ve Ava tam avantaj ona şekil göstermek için bir elbise seçti. Bu bel ve dik bir şal etrafında dantel geniş bir sargı ile bir yular yaka vardı - ve, Audrey Hepburn gibi, Fontana kardeşler tarafından tasarlanmıştır. Ne yazık ki bu evlilik didnâ İş Güvenlik Eğitimi İzmir son ve birkaç yıl sonra 1966 yılında Frank Sinatra tekrar evlendi. Bu kez onun sevgi nesnesi onu gamine saç modeli ve çocuksu rakam ile Ava Gardner tam antitezi olan, aktris Mia Farrow, oldu. Gelinlik Mia ​​seçimi bu yansıyan ve o bir kırpılmış ceket ile basit bir beyaz etek takım seçti. Altmışlı bir başka güzellik 1967 yılında yönetmen Patrick Curtis evli Raquel Welch oldu. Çarpıcı bir beyaz dantelli mini elbise - O zaman tamamen temsilcisi bir elbise giydi.
Eğer İş Güvenlik Eğitimi gelinlik, için ya da tutkulu bir döneme alışveriş ellili veya altmışlı ilham almayı tercih olsun, mükemmel bir seçim bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder