19 Temmuz 2013 Cuma

Antalya İş Güvenliği Eğitimi

Rusya'nın bir kurtarma savunucuları bir dediği, Antarktika kıyılarında dünyanın en büyük okyanus rezervleri oluşturulması engelledi" vaat ediyor. ".
25 üye Almanya'da toplantı olmuştur Antarktik Deniz Yaşamı Kaynakları (CCAMLR), Korunması için Komisyona Rus heyeti Antarktika kıyı şeridi kapalı iki büyük Deniz Koruma Alanları (DKA) oluşturmak için kuruluşun yasal görev sorguladı. Kabul edildiği takdirde, öneriler gezegende korumalı okyanusun iki katından daha fazla geçerli alanı olur.
Toplantıya delegeler bir Rus gecikmesine taktik bekleniyordu ise, mütalaasını "tamamen yanlış" olduğunu, söyledi.
"CCAMLR açıkça DKA'lar kurmak için yasal yetkiye sahip, çünkü çok garip bir itiraz var" Steve Campbell, Antarktika Okyanus İttifak (AOA) kampanya müdürü, prosedürü ve teklifler için emsal de orada olduğunu söyledi.
Campbell Rusya daha önce bu rezervlerinin belirlenmesi için komisyonun prosedürü belirleyen bir ölçü kabul kabul ettiğini söyledi. "Ama bu işlem var mı sadece,"Antalya İş Güvenliği Eğitimi "CCAMLR zaten 2009 yılında Güney Orkney Adaları büyük çaplı bir MPA belirlemiştir."
Komisyon rezervleri yaratmak için 25 üye ülkenin tüm oybirliğiyle anlaşma gerektirir. Başlangıçta ABD, Yeni Zelanda, Fransa, Avustralya ve AB tarafından verilen önergeler, Ross Denizi ve Doğu Antarktika kıyı şeridi kapalı okyanusun İş Güvenliği Eğitimi kapsayan olmayan balıkçılık alanları yaratacak. Birçok ülke bölgede Patagonya Diş balıkları ve kril balıkçılık var.
Pew Charitable Trust Güney Okyanusu kutsal yönetmen Andrea Kavanagh Rusya'nın eylemleri gündeme Antarktika deniz koruma için ülkenin taahhüt çağırdı.
"Rusya artık CCAMLR görev süresinin aslında Antarktika deniz canlı kaynaklarının değil, kaynakların aşırı sömürü korunması olduğunu unutmuş gibi görünüyor," Kavanagh dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder