19 Temmuz 2013 Cuma

Antalya İş Güvenliği Kursu

BP 2010 devasa Deepwater Horizon petrol sızıntısı ile ilgili dolandırıcılık iddiaları ile ilgili petrol devi bilgilendirmek insanları ödüllendirmek için bir "muhbir hattı" kurdu.
Hattı "bir iddianame, ödenen para bir kurtarma, ya da çünkü dolandırıcılık veya yolsuzluk bir iddianın reddine doğrudan yol ipuçları bir ödül için muhabir hakkı verebilir" olduğunu vaat ediyor.
BP şişirilmiş ya da hayali yerleşim milyonlarca dolar, yüzlerce ödemek zorunda olan iddia, yerel işletmeler ile tazminat anlaşma şartlarını yeniden gözden bir New Orleans mahkemeye temyiz sonrasında geldi.
Deepwater Horizon petrol platformunda ölümcül patlama ardından, BP özgün şirket İş Güvenliği Kursu mal olacağını tahmin bir tazminat düzeni kurmak için hızla taşındı. Patrick Juneau, tazminat düzeni yöneticisine, yarısından fazlası bu $ 7.8bn değerinde ödeme teklif etti. Iddiaların dörtte birinden daha az yerleşmiş olan, ve yeni vaka 10.000 aylık oranında gelme.
Şirket başlangıçta $ 20 milyar Gulf Coast ödemeleri Haziran 2010'da Başkan Barack Obama ile yaptığı görüşme sonrasında eski Antalya İş Güvenliği Kursu  tarafından kurulan (GCCF) Tesis hak talep. Tazminat 2012 yılında mahkeme denetimli ödeme programı (CSSP) taşındı.
Şirket CSSP dolandırıcılık mücadele GCCF çok daha az harcıyor çünkü hattı lansmanı "özellikle zamanında" olduğunu iddia etti. "Bu GCCF en sahtekarlık algılama programı 'suç dolandırıcılık de çok talep sahibi dolandırıcılık ve hatta çaba' olarak 7.000 'den fazla iddia tanımlamak için etkin verilen uygunsuz görünüyor," dedi.
Bu ayın başlarında BP karşı hukuk davası nezaret hakim bir avukat işleme dökülme zarar iddiaları ile görevi kötüye kullanma iddialarını araştırmak için eski FBI direktörü Louis Freeh'in atadı.
Federal kolluk kuvvetleri dolandırıcılık ve iddiaları sürecinde diğer ihlalleri durumlarında aşağı sıkma olarak "hattı lansmanı gelir. Son aylarda, Florida, Alabama ve İş Güvenliği Kursu Antalya avukatlar çalışan için birden fazla kişilere karşı suçlu hoş ve mahkumiyet garantiledi iddiaları süreci dolandırmak ve Kanun kapsamında sahip değildir için para almak için, "BP dedi.
BP Meksika Körfezi'nde hukuk firmaları anlaşmaya bir "sapkın ve çirkin" yanlış olduğunu ne diyor bir "Bonanza" hasat edilir iddia ettiği gibi hareket geliyor.
Şirket hukuk firmaları ödeme kabaca önceki iki ay içinde 756.000 $ bir ortalama karşı, iddia başına $ 1.5m Mayıs ve Haziran aylarında iki katına dedi.
Bir temyiz mahkemesi şimdi Juneau iddia anlaşma yanlış olduğunu BP iddiaları düşünüyor. Davacıların avukatları BP programına kabul etmişti ve şimdi "alıcının pişmanlık" acı olduğunu bu ay savundu. Samuel Isacharoff, özel davacı için bir avukat, temyiz mahkemesi söyledi: "BP dedi:" Bu istediğimiz yerleşim var. ' Bu, kabul budur. "
Afet itibaren üç yıl şirket bugüne kadar tepki ve çevre geri yardımcı olmak için temizleme dolar 14 milyar ödemiştir. BP aynı zamanda yerel ekonom geri yardımcı olmak için üzerinde 11 milyar dolar toplam 300.000 'den fazla iddia ödedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder