18 Temmuz 2013 Perşembe

İş Güvenliği

Vietnam hükümeti multi-milyon dolarlık bağış kesintiler ülkenin HIV / AIDS hizmetlerine ilerleme zarar verebilecek konusunda uyarıyor.
"Büyük zorluklardan biri hükümetin kaynak sınırlamadır," Bui Hoang Duc, Sağlık İş Güvenliği Bakanlığı bünyesinde HIV / AIDS Kontrol (VAAC) ve Vietnam İdaresi izleme ve değerlendirme departmanı başkan yardımcısı, IRIN söyledi.
"Hükümet korumak için veya önceki programların başarısını artırmak için oldukça zordur."
Vietnam HIV / AIDS yanıt fazla yüzde 70 ülkenin yeni orta gelir durumu ve küresel mali kriz nedeniyle proje azaltmak ya da aşamalı planı uluslararası bağış, geliyor.
Genişleyen ve programların sürdürülmesi maliyeti neredeyse 2020 yılında 301.000.000 $ için 2012 yılında ABD $ 113,000,000 gelen üçlü, ancak mevcut kaynakların HIV / AIDS Ortak BM Programı (UNAIDS tarafından yayınlanan bir rapora göre, 2020 yılına kadar 53.000.000 $ düşmesi tahmin edilmektedir .)     2012, Vietnamca milletvekilleri 2011'e göre yüzde 20 oranında HIV hizmetleri için bütçe artan, HIV / AIDS Önleme ve Kontrol ilk Ulusal Hedef Programı geçti.Antalya İş Güvenlik yetkililer söyledi.
Yine de, Duc bütçe sadece yaşam uzatan antiretroviral tedavi (ART) ve HIV ve tutmak akran eğitimci ağları ve zarar azaltma programları ayakta hamile kadınların tarama yerleri sınırları için talep yüzde 3 kadar karşılamak konusunda uyarıda bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder