21 Temmuz 2013 Pazar

Risk Analizi

Miniratna şirketlerin parasal özerklik artırmak için Hindistan'da Orta kamu Sektörü İşletmelere Hindistan Hükümeti tarafından verilen bir durumdur. Miniratna şirketler iki kategoriye ayrılır:
olan şirketler Risk Analizi kadar Hükümet selam vermeden yeni projeler, ekipmanların satın alınması, modernizasyon sermaye harcamaları elde etmek gücüne sahip â € ¢ kategori I,.
â olan şirketlerin mali bağımsızlığa sahip € ¢ Kategori II, kadar harcama Rs 300 Cr veya daha düşük. hangisi net değeri% 50Miniratna durum son üç yılda önemli kar yaptı ve net pozitif değer sahip olan bu şirketlere verilir. miniratna verildi toplam 69 şirket var durumu. Olanlar arasında bazı önemli firmalar:Hindistan â € ¢ Hava Meydanları İşletmesi:. Hindistan'da tüm büyük havaalanı önemser sınırlı â € ¢ Orta coalfields:. CCL kömür madenleri yetki devletleştirilmiş kömür madenleri yönetir â € ¢ Bharat Sanchar Nigam Sınırlı: Indiaâ € ™ önemli Risk Analizi nedir iletişim şirketi. â € ¢ Hint Demiryolu Catering ve Turizm A.Ş. sınırlı: Hindistan'da tüm tren istasyonları ve hizmetleri ilgilenir â € ¢ Cochin tersane sınırlı: en büyük gemi inşa bahçesinde ilgilenir içinde Hindistan. â € ¢ Goa tersane sınırlı:. Hindistan'ın en büyük tersanelerinden biri yönetir 2002 yılına kadar Hindistan sadece 41 miniratna şirketleri vardı ve şimdi sayıda Hindistan ekonomik büyüme hakkında hacmi konuşmak 69 kadar yükselmiştir. Bu 69 şirket uygun insanlar Hindistan genelinde tüm için geniş kariyer fırsatları sağlamak. Bu şirketler â € œcareerâ € altında kendi web sitelerinde kendi şirketlerinde gerekli olan iş yayınlamak?seçeneği. Çeşitli iş web siteleri de bu şirketlerde boş hakkında web sitelerinde gönderin. Çeşitli web siteleri sadece miniratna şirketlerde boş görüntüler web sitelerini sütun ayrılmıştır. Gazete ve dergiler de bu şirketlerin iş ilanları hakkında mesaj gönderin. Bu işler tesisatçıları gelen, katip, yardımcıları, denetçiler, mühendisler yöneticiler değişir.Miniratna şirketler işe başlayan öğrenciler yanı sıra kendi şirketleri desteklemek için deneyimli insanlar. web sitelerinde verilen bildirimler göre uygun ise o zaman başvuru formunu doldurmak ve gerekli belgelerle birlikte gerekli adresine gönderebilirsiniz. Işe alım prosedürü esas olarak bir genel test ve kişisel görüşmeler oluşur. Farklı şirketler farklı işe alım prosedürleri ve uygunluk kriterlerini olabilir. Sen Firmanı € ™ bu testler hazırlanmak için geçen yılın kağıtları veya örnek kağıtları. Başvurabilirsiniz Miniratna şirketler sadece konsolide Indiaâ € ™ ekonomisi aynı zamanda büyük kariyer fırsatları ile uygun insanlar sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder