20 Temmuz 2013 Cumartesi

Risk Analizi Eğitimi Nedir?

İspanyol fatihler günlerde Cusco eski başkenti kalıntıları üzerine inşa edilmiş bir koloni şehri haline geldi. İspanyollar tamamen "pagan" kültürünün tüm izlerini silmek için çalıştı, ama onlar için imkansız bir görev oldu. Sonuç olarak, genellikle Hintliler tarafından kayalara oyulmuş büyük bir yapımı için taşlarla, İnkalar temelleri üzerine kendi bina inşa etmek zorunda kaldı. Böylece, kısmen Sacsayhuaman ve Hint kale getirtilmiş blok inşa Cusco katedral kenti yakınlarında yer alır.
Şimdi Cusco 140 bin kişi ve Peru başkenti günlük Risk Analizi ve otobüs servisi nüfuslu modern bir şehir. Şehir oldukça büyük olmasına rağmen, bunun merkezi bir parçası, bir gün içinde tamamen görülebilir.
Antik İnka binalar, kutsal vadi ve yerel gümrük - turistlere büyük ilgi kentin mimarisidir. Çevreleyen dağların eski uygarlıkların mağara tapınak boldur. Bir cennet - fotoğrafçılar ve kameramanların için.
ANA YERLER
Katedrali veya mayınlı altın bir 8 tonluk çan ile merkezi Plaza de Armas, ana kilise, İnkalar hazineleri efsaneye göre. Bu Rönesans tarzında inşa edilmiştir. Güzel ahşap oymalar (sedir), Cusco Okulu resim ve gümüş oyulmuş ürünlerin Katolik kilise içinde.
El Triunfo kilise, Kutsal Aile Kilisesi, Risk Analizi Eğitimi Nedir? Sun Koricancha, Dini Sanat Müzesi Müzesi'nin eski İnka Tapınağı bulunan Santa Catalina Manastırı, Santo Domingo Kilisesi,.
İnkalar Sacred Valley - İnka uygarlığının bütün dünyanın ana eksenidir. İnkalar gökyüzünde Samanyolu sadece Urubamba Nehri (ki aynı zamanda Vilcanota ve Vilkamayyu denir) bir yansıması olduğuna inanılmaktadır. Lama ve onun yavrusu, Condor ve diğerleri: en Inca kozmoloji iletişim ve karşılıklı yıldız ve karasal dünyalar temel bir rol oynamıştır, bu nedenle rahipler hem astronomlar ve tekrarlandı nehir Vilcanota dini objeler boyunca inşa edilmiş Inca takımyıldızları özetliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder