21 Temmuz 2013 Pazar

Kimler İş Güvenliği Uzmanı Olabilir?

Bu neslin mevcut sorun, bir iş için bazı sadece tercih loans.But öğrenci bu kadar çok borcu olan üniversiteye üniversite education.Some öğrencileri atlama göze alamaz tht ve üniversite sürdürmeye artık ilgilendi. Kimler İş Güvenliği Uzmanı Olabilir?
Bu bir sorun günümüzde artık. Üniversiteye gitmek için göze alamaz olanlar ya da dona € şimdi diğer opportunities.For örneğinin çok şey var üniversiteye gidiyor gibi ™ t hissediyorum, onlar bile bir üniversite derecesi olmayan iyi bir kariyer arazi bisiklet tamircisi eğitim gibi kursları için gidebilirsiniz . Kim bu başarı sadece üniversite derecesi sahipleri için olduğunu söyledi?
Burada üniversiteye gitmek yerine alabilir seçeneklerden  İş Güvenliği Uzmanı 
Satış
Eğer satış içine olsun dona € ™ t herhangi bir degree.It gerekir doesnâ € sadece onu alır sales.All için püf noktası olması gerekir çok yüksek İş Güvenliği Uzmanı Olabilir?  mümkün değildi olsaydı ™ etmez ikna yeteneği insanlar ve deal.Sales mühür en işletmeler için çok önemli bir yönüdür böylece tabanından kariyer opportunities.Aside bir sürü de satış komisyonları gelir elde edebilirsiniz ödemek mutlaka vardır.
Teknik meslek
Things.There ile müdahalesi zevk bazı insanlar dört beklemeye gerek de bu skills.You için birçok seçenek olan sıhhi tesisat ve diğer skills.You dona € ™ t gibi diğer dersler vardır devirli mekanik eğitim courses.Or almak için tercih edebilir vardır daha adil yapmanız gereken course.All bitirmek için yıl ya da birkaç eğitim ders almak ve paid.These becerileri temel vardır olurken deneyimi yükler olsun youâ böylece € ™ üzerinde çalışmak için projeler tükendi asla.
Atletizm
Eğer youâ € ™ spor içine yeniden ama herhangi bir spor bursu teklif edilmemiş, sadece sporda devam etmek için tercih edebilirsiniz. Eğer youâ € ™ ona gerçekten iyi yeniden, zaman çok kısa bir sürede de multi-milyon dolar alabilirsiniz.
Sekreterlik işleri
Youâ € ™ organize bir kişi yeniden ve kağıt işleri nasıl biliyorum, sekreterlik jobs.If için gidebilirsiniz youâ € ™ yeniden Eğer tıbbi olarak bir iş elde edebilirsiniz sağlık meyilli assistant.Youâ € ™ d almak gerekiyorsa klinik bakım ve Doktora € ™ s da iyi yapmak bir yasa firm.If bir Paralegal yardımcı olmak için tercih edebilir them.You yanı sıra kitap hastaların ihtiyacı, bu işler üniversite mezunları için diğer mesajları daha fazla para kazanabilirsiniz .
Bilgi teknolojisi
Başka bir alana thatâ € ™ daha çok beceri dayalı s bilgi technology.There benzeri web tasarım, grafik tasarım, animasyon ve için kariyer seçenekleri bir yeri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder