19 Temmuz 2013 Cuma

İş Güvenliği Sertifakası

O BAE Kızılay ek olarak, çok sayıda hayır kurum ve kuruluşlar aracılığıyla, ihtiyacı olan tüm insanlara yardım eli uzatmak için devletin çabaları övdü. Ayrıca sefalet baş belası mücadele etmek ve ihtiyacı olanlara, psikolojik, sosyal ve mali destek sağlamak için devlet çeşitli güvenlik ve polis teşkilatları tarafından uygulanan çabalarını övdü. â € œDespite bu çabaları tüm, Ramazan ve hile ve dolandırıcılık eylemleri gerçekleştirmek için diğer dini olaylar, kutsal ayın ruhu yararlanmak ahlaksız insanlar var. Bu, bu fenomenin toplumun kurtulmak için tüm çabalar gerektirirİş Güvenliği Sertifakası alanlarda önemli pozisyonları ulaşmıştır özellikle bu yana, â €? diye tamamladı.
Hakkında daha fazla bilgi için:
İçişleri Bakanlığı, BURAYA tıklayınız
Abu Dabi Polis, BURAYA tıklayınız
Bizi takip edin ve Sosyal Medya yayınları kontrol:ı İzmir İş Güvenliği Sertifikas
Foto Başlıklar:
Photo1: Tuğgeneral Maktoum Ali Al Sharifi:
â € œEveryone rahatsızlık kaynağıdır ve hile için bir fırsat oluşturur ve fraudâ €? sefalet, karşı mücadelede toplumsal sorumluluk almalıdır.
Photo2: Vatandaşlar ve sakinleri:
â € œMendicancy patlatır BAE toplum için önemli bir negatif sorundur peopleâ € kutsal ™ s sempati ve insani ruhu montha €?.
Photo3: dilenciler rapor etmek gerek:
Sermaye Emniyet Müdürlüğü OperasyonAntalya İş Güvenlik Sertifikası ya da herhangi bir polis karakolunu arayarak dilenciler rapor etmek vatandaşları ve sakinleri çağırdı.
Bu duyuru Arapça metin resmi, yetkili sürümüdür. Çeviriler sadece bir konaklama olarak verilmektedir ve yasal etkisi olması amaçlanmıştır metnin tek versiyonu Arapça metin ile çapraz referans olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder