19 Temmuz 2013 Cuma

İş Güvenliği Eğitimi

l Sharifi herkesin rahatsızlık kaynağıdır ve hile ve dolandırıcılık için bir fırsat oluşturur sefalet, karşı mücadelede toplumsal sorumluluk gerektiğini kaydetti. Ayrıca, o Operasyon Room İş Güvenliği Eğitimi ya da herhangi bir polis karakolunu arayarak dilenciler rapor etmek vatandaşları ve sakinleri çağırdı.
Aynı kayda göre, vatandaşlar ve sakinleri bir dizi kültür sefalet baş belası ele vesile olduğunu belirtti, onun bilinçlendirme kampanyaları sayesinde, bu olgu ile mücadele için Interiorâ € ™ çabaları Bakanlığı öven.
Sermaye Emniyet Müdürlüğü Müdürü topluluk membersâ € ™ çabaları bu konuda polis kurum tarafından üstlenilen çalışmalara önemli bir katkı olduğunu kaydetti. â polis ve toplum üyeleri arasında € œConcerted çabaları ve işbirliği hayati ve sefalet ve diğer olgu mücadelede Abu Dabi Polis için son derece önemlidir ve bu kötü bela mücadele ve ortadan kaldırmak için katkı, İş Güvenliği Eğitimi Antalya diye devam etti.
Vatandaş Salem Al Rashidi kültürün dilencilik mücadele ve toplum onu ​​ortadan kaldırmak ve bu amaçla çabasından teşvik etmek için önemli bir faktördür altını çizdi. O dilenci ve hemen onları rapor etmek ihtiyacı ile etkileşim riskleri ile topluluk üyeleri bilgi verir, çeşitli emirlikler arasında düzenlenen Interiorâ € ™ s bilinçlendirme kampanyaları Bakanlığı övdü.
Onun bir parçası için,İş Eğitimi  Mehdi, bir Arap, bu dilencilik son zamanlarda BAE toplumun işgal etmiştir bir medeniyetsiz negatif bir olgu olduğunu söyledi; dilenciler Arap milletlerden her olduğunu görmek için onu sürpriz ifade. O dilenciler sadaka almak için çeşitli yöntemler ve bahaneler başvurmak kaydetti; yetkili merciler tarafından uygulanan gayretli çabalarına rağmen, özellikle, Abu Dabi Polis, bilinçlendirme kampanyaları ile bu fenomen adresine sözlerine ekledi, bu Ramazan ayı boyunca boldur ve farklı tatil ve dini olaylar sırasında.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder