19 Temmuz 2013 Cuma

İş Güvenliği Antalya

Çin, iç talep teşvik ve ekonomik yükseltme itmek istiyor gibi IT ile ilgili ürün ve hizmetlerin tüketimi teşvik etmektir.
Bu İş Güvenliği Antalya başkanlık Danıştay bir yönetici toplantısı sonrasında yapılan açıklamaya göre, dördüncü nesil (4G) mobil şebeke için lisans bu yıl sorunu ve geniş bant Internet erişimi gelişimini hızlandırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürecektir.
Ulus 2013 yılından itibaren 2015 bilgileri tüketim sektöründe yüzde 20 yıllık ortalama büyüme hedefliyor, denildi.
Toplantı ileri FTTH (Ev için Fiber) proje gerçekleştirmek ve İnternet hızını artırmak, ağ altyapısı oluşturmak ve yükseltmek için adım attı-up çabaları, "Genişbant Çin" stratejisinin uygulanması talep etti.
1,2 milyar da dünyada cep telefonlarının en büyük numarası vardır Çin, zaten büyük şehirlerde 4G deneme ağları inşa ediyor.
China Mobile, en büyük telekom taşıyıcı, Antalya İş Güvenliği Zaman Bölümü Uzun Vadeli Evrim (TD-LTE) 4G standardı teşvik ve en kısa zamanda ticari 4G rollout başlatmak için umuyor.
Xi Guohua, China Mobile Başkanı, şirket Pekin ve Şanghay da dahil olmak üzere 15 Çin şehirleri, fazla 22.000 4G baz istasyonları inşa ve sonunda 100 şehirlerdeki 200.000 baz istasyonu kurmak için planları olduğu Haziran'da röportajda söyledi yıl.
Çin Unicom ve İş Güvenliği- - TD-LTE ağları dağıtma takip edecek diğer iki Çinli taşıyıcı olup üzerinde spekülasyon var. Merkezi hükümet yetkilileri açıkça TD-LTE standardı destekleyen, ancak iki taşıyıcı başka daha olgun 4G teknolojisi benimsemeye eğilimli işaretler vardır.
İki şirket üst düzey yönetimi Frequency Division Dubleks-Long Term Evolution, veya FDD-LTE, teknoloji, ya da en azından her iki standardın altında bir tümleşik ağ oluşturmak için uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder