19 Temmuz 2013 Cuma

Antalya İş Güvenliği

MUSAFFAH Polis tarafından düzenlenen
Abu Dhabi, Birleşik Arap Emirlikleri - Salı, Temmuz 16, 2013 İş Güvenliği İzmir
Abu Dabi Polis GSA MUSAFFAH Karakolu tarafından düzenlenen 8. Ramazan İşçi Şampiyonası, dün akşam başladı. Futbol, ​​voleybol ve kriket: şampiyonluk üç oyun içermektedir.
Bu olay işçi içerir ve toplumda işçiler için eğlence ve rekabetçi yönlerini geliştirmek, hem de onları spor enerji tüketmek yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
16 futbol takımları, sekiz voleybol takımları ve 16 kriket takım toplam şampiyonluk katılmak olacaktır. Şampiyonluk ICAD, MUSAFFAH, Abu Dabi kentinde yapılacak.
Büyük Hamad Rakan El Rahidi, Periferik Alanları Polis Müdürlüğü Toplum Polis İşleri Şube Müdürü, o misafirler ve katılımcılar memnuniyetle hangi bir açılış konuşma yaptı. O Ramazan Ayı vesilesiyle yaptığı tebrikler uzattı. O Abu Dabi vurguladı Policeâ € toplum bağlantıları konsolide.İş Güvenliği Antalya, o da övgüyle şampiyonluk başarılı olması için çabaları için ICAD yönetimi. O da olumlu bir spor ruhu ile turnuva keyfini işçi çağırdı.
Büyük Sultan Saeed Al Raisi, Periferik Alanlar Emniyet Müdürlüğü'nde MUSAFFAH Karakolu Müdürü, şunları söyledi: â € œThe müdürlüğü şimdi sekiz yıl üst üste, bu şampiyonluk organize mutluluk duyar. Bu işçiler için eğlence odaklanır ve onları Antalya İş Güvenliği spor enerji tüketmek yardımcı olarak Eventa € ™ s başarısını yansıtır?
Abdullah Rashid Al Kaa € ™ bi, Müdür Yardımcısı, Toplu Konut, ICAD, Ramazan Şampiyonası sırasında düzenlenen oyunlar açıklayan, Ramazan Ayı vesilesiyle işçileri tebrik etti. O övgüyle sekiz yıl üst üste bu şampiyona için başarı getirmek için onların sürekli destek için MUSAFFAH Polis Karakolu çabaları.
Ayrıca, Teğmen Mohammed Saeed Al Ameri, Topluluk Polis Şube Müdürü, bu şampiyonluk Abu Dabi içinde toplumda işçi dahil etmek Policeâ € ™ destek geldiğini belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder