21 Temmuz 2013 Pazar

Antalya İş Güvenliği Uzmanı

Antalya İş Güvenliği Uzmanı 'canlı' tutmanıza yardımcı olur
o bütün umut hakkında bir proje üzerinde çalışırken, sanatçı John-Paul Pochin oldukça umutsuz hissediyordum bu hafta.
O, pedallar bir ağacın LED ışıkları yanar bir bisiklet sahip, onun üç Işık Nelson projelerinden biri, Son Ağaç için son rötuşları üzerinde çalışıyordu.
O yanlışlıkla küçük bilgisayarlardan biri ve proje için gerekli olan devre bir kaç yok, devre üzerine bir tel düştü çünkü Ama Nelson Posta Pazartesi günü ziyaret, pedallar, güç bir şey değildi.
Çalışmaları görüntülenecek nedeniyle önce onun fırça ve şövale, günlerde bir ressam ayakta gibi olurdu.
Bay Pochin devre onarım ve proje bitirmek, ve sonra o da şimdiye kadar sadece bilgisayar simülasyonları varolan hangi giriyor başka tamamlamak için bu gece, açılış Işık Nelson Festivalin açılış, kadar vardı.
Yani stres ve uykusuz gece bir hafta başladı. Antalya İş Güvenliği , ama bir jeneratörden karışması yine sorunlara neden oldu.
Kısmen Nelson Kent Konseyi olaylar pazarlama ve geliştirme programı tarafından finanse edilen festival, bu gece açılış ve Pazar gününe kadar çalışan, Müzik ve Teknoloji Nelson Marlborough Enstitüsü Nelson Okulu'nda ışık gösterileri ile birlikte Kraliçe'nin Gardens sergi bulunuyor.
Kendi katkıları üzerinde vurgu yaparken Neyse ki Bay İş Güvenliği Uzmanı Sanatçı Toplu kurucu üyesi için, o olayın detayları ile çalışmak için toplu diğer üyeleri güvenebilirsiniz.
Toplu uzak bilim ve sanat bir kariyer Bay Pochin hamlesi bir parçasıdır.
O üniversitede fizik, elektronik ve bilgisayar eğitimi de, Bay Pochin her zaman "müdahalesi" sanat sevdi ve söyledi.
"Ben her zaman ayrı annem bilançosu oyuncusu çekerek ve radyo dışında ve işlerin nasıl çalışıyordu."
Kendi fotoğraf iş, John-Paul Pochin Fotoğraf başlayan, Las Vegas'a taşımak istedi zaman bilgisayar sektöründe bir iş için üniversite ayrıldıktan sonra, o önce bir on yıl kadar bu kariyer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder