20 Temmuz 2013 Cumartesi

Antalya İş Güvenliği Kursu

Cabo Wabo Cantina sunan tekila özel
Değişim CityCenter yılında Kristaller de Shops geliyor. Ekim'e kadar, dört yeni butikler ilk olacak ve var olan bir perakendeci genişleyecektir.
Valentino, 3.000 metrekarelik butik, Valentino en hazır giyim hat, ayakkabı ve çanta sahip, Ağustos ayında açılması planlanıyor. Aynı ay, Richard Mille butik Vegas ülke ve ilk yılında ikinci bir dükkan açacak. Alman bagaj yapımcısı Rimowa da açıyor. Ekim ayında, Loro Piana kapılarını açacak. Dükkan kaşmir, bebek kaşmir, İtalya'dan Vicuna ürün ve lüks mallar konusunda uzmanlaşmış. Tourbillon, mevcut bir perakendeci, genişletiyor ve Ekim ayında sona erecektir. Kristaller The Shops at inşaat devam etmektedir.
Sanat galerisi
Jeff Mitchum, ünlü doğa fotoğrafçısı, bu ay Antalya İş Güvenliği Kursuyeni bir sanat galerisi açıldı.
Yeni ek Las Vegas ikinci galerisi. 2011 yılında, Mitchum 10 yılı aşkın için fırsat için bekledikten sonra Bellagio bir galeri açtı.
Mitchum çalışmaları renk ve kompozisyon tanınır. Onun en iyi bilinen fotoğrafları arasında "Üçüncü Gün," Doğu Sierra üzerinden streaming güneş ışığı bir fotoğraf, sonbahar renkli yaprakları ile ağaç bir grup tarafından vurgulanmaktadır. O da artık çağırır çekim için Mitchum 15 yıl sürdü "İş Güvenliği  Bu $ 1,7 milyondan fiyatlandırılır. Onun sanat eserleri ile birlikte, at MGM Grand Mitchum galeri de, onun çevre dostu mobilya sergiliyor.
İş Güvenliği Antalya bu yılki L * Space mayo Show'da ışıltı, vücut boya ve eşsiz makyaj bir sürü bekliyoruz.
Monica Wise tasarımları da katmanlı bir görünüm için undergarmets olarak kullanılabilir bazıları geri mayo, üzerinde mavi, sarı ve aquas bir sürü içerecektir.
"Müşteriler bikini için daha fazla kullanır istiyorum," Bilge dedi. "Bu sadece plaj için değil, plaj kapalı için."
Wise ", aktif tutkulu ve seyahat ile ilgili büyük," diye söyleniyor yaşları 18 ile 40 arasında kadın hedef almıştır.
"Biz stilleri taze tutmaya çalışın," Bilge dedi. "Ben 40 yaşındaki için 18 yaşındaki ve yeterli destek parçaları için yeterli skimpiness sahip olduğundan emin olmak için deneyin."
Plaj ilham koleksiyonu da hangi olacak, giyim bütün bir seçim olacaktır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder